Uitnodiging

Houdt u van zingen?

Dan bent u van harte welkom bij het

Sneeker CantateKoor.

Wij zijn een 4-stemmig gemengd koor van ongeveer 30 leden en zingen voornamelijk licht klassiek religieuze muziek van de grote componisten zoals bijvoorbeeld W.A.Mozart, J.Haydn, H.Purcell, G.F.Händel en vele anderen.

U kunt geheel vrijblijvend (een aantal) repetities bijwonen om te ervaren of ons koor iets voor U is.  In principe is iedereen welkom en we hanteren ruime leeftijdsgrenzen. Een belangrijk  criterium is dat u in ons koor past en dat u er zich thuis voelt. In overleg met de dirigent gaat u zingen als sopraan, alt, tenor of bas.

De repetities zijn op dinsdagavond en beginnen om 20.00 uur  in de recreatiezaal van de Parkflat  Dekamalaan 17 te Sneek.  Bij de entree is een mondkapje verplicht.

De contributie is  €25,- per maand.

Als u meer wilt weten bel of mail met de secretaris van het koor, telefoon 0515 231947, mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Houd je van klassieke muziek

en wil je  graag in een koor komen zingen?

Kom dan eens kennismaken met ons koor

tijdens een open repetitie op

dinsdag 14 of 21 september a.s.

Misschien vind je het leuk om

een korte periode mee te doen met ons koor.

Dan kun je ook als projectlid repeteren

en meezingen bij het  GLORIA  van Vivaldi

wat we begin 2022  gaan uitvoeren.

© 2010-2021. Alle rechten met betrekking tot de inhoud en samenstelling van deze website zijn voorbehouden aan Het Sneeker Cantatekoor, tenzij anders wordt vermeld.