Uitnodiging

Houdt u van zingen?

Dan bent u van harte welkom bij het

Sneeker CantateKoor.

Wij zijn een 4-stemmig gemengd koor van ongeveer 30 leden en zingen voornamelijk licht klassiek religieuze muziek van de grote componisten zoals bijvoorbeeld W.A.Mozart, J.Haydn, H.Purcell, G.F.Händel en vele anderen.

Houdt u van klassieke muziek en wilt u graag in een koor komen zingen? Kom dan eens kennismaken met ons koor tijdens een repetitie op een dinsdag om 19.30 uur in de recreatiezaal van de Parkflat, Dekamalaan 17 te Sneek. U kunt ook contact opnemen met onze secretaris, Clasien Weemhoff, tel: 0515 231947.

Een andere mogelijkheid om kennis te maken met ons koor is als projectlid meezingen bij de uitvoering van The Crucifixion.

De contributie is  €25,- per maand.

Op zondag 26 maart 2023

vertolkt het koor

THE CRUCIFIXION

van John Stainer

In 2023 bestaat het

Sneeker CantateKoor

reden voor een

jubileum concert

in het najaar van 2023

© 2010-2023. Alle rechten met betrekking tot de inhoud en samenstelling van deze website zijn voorbehouden aan Het Sneeker Cantatekoor, tenzij anders wordt vermeld.