Welkom op de website van het

Sneeker CantateKoor

Het Sneeker CantateKoor is een 4-stemmig gemengd koor met ongeveer 30 leden. Wij zingen voornamelijk licht klassieke muziek van de grote componisten zoals W.A. Mozart, J. Haydn, H. Purcell, G.F. Händel en vele anderen.

Het laatste concert was op het UIT Festival van 10 september 2022 om 16.00 uur in de Noorderkerkzaal.

De repetities zijn op dinsdag-avond van 19.30 - 21.30 uur  in de recreatiezaal van de Parkflat, Dekamalaan 17 te Sneek.   Houd je van klassieke muziek en wil je  graag in een koor komen zingen? Kom dan eens kennismaken met ons koor tijdens een repetitie.  We zijn een gezellige groep zangers waarbij je je snel thuis zult voelen. Er is ruimte in alle stemgroepen, maar vooral bij de tenoren en bassen.

Op zondag 20 november 2022

geeft het koor een concert

met muziek rondom

Mendelssohn

met als thema INSPIRATIE

Op zondag 26 maart 2023

vertolkt het koor

THE CRUCIFIXION

van John Stainer

In 2023 bestaat het

Sneeker CantateKoor

reden voor een

jubileum concert

in het najaar van 2023

© 2010-2022. Alle rechten met betrekking tot de inhoud en samenstelling van deze website zijn voorbehouden aan Het Sneeker Cantatekoor, tenzij anders wordt vermeld.